Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Що означає звільнення від ДПА у 2020 році?

Дата: 25.06.2020 15:43
Кількість переглядів: 379

Фото без описуУ 2020 році всіх, хто завершує здобуття повної загальної середньої освіти (незалежно від форми), звільнили від державної підсумкової атестації (ДПА). Це означає, що у додатку до свідоцтва буде написано «Звільнений(а)».

Якщо ви не хочете, щоб у додатку до свідоцтва було написано «Звільнений(а)», то вам треба написати заяву на ім'я директора, що ви хочете врахувати результати ЗНО як ДПА. Заяву у довільній формі треба подати до закладу освіти особисто або у відсканованому вигляді електронною поштою. Кінцевий термін і спосіб подання заяви визначає заклад освіти. Потім ви складаєте ЗНО 25.06-17.07. Результати ДПА у формі ЗНО будуть виставлені у додатку до свідоцтва.

???? Важливо! Якщо ви хочете вступати до закладу вищої освіти, то ви обов’язково повинні складати ЗНО. Якщо у додатку до свідоцтва про загальну середню освіту у графі ДПА буде написано «Звільнений(а)», це не є перешкодою для вступу до ЗВО. Середній бал розраховується як середнє арифметичне усіх оцінок, зазначених у додатку до свідоцтва. Якщо у графі буде записано «Звільнений(а)», це не буде враховано.

Детально: https://bit.ly/2Yrnkfs

#ЗНО #ДПА

Інформація взята зі сайту Міністерства освіти і науки України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь