Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Запрошуємо до участі в обласному он-лайн конкурсі досліджень сакральних пам'яток «Духовні витоки Волині».

Дата: 03.06.2020 10:13
Кількість переглядів: 954

Фото без описуУправління культури, з питань релігій та національностей Волинської ОДА, з метою духовному вихованню молоді, поширення і популяризації інформації про церковні пам’ятки Волині, оголосило обласний он-лайн конкурс «Духовні витоки Волині» серед працівників бібліотечних установ та читачів.

Конкурс проводиться з 10 червня по 30 жовтня 2020 року Волинським обласним відділенням Української бібліотечної асоціації та Волинською обласною організацією Національної спілки краєзнавців України.

Останній термін подання робіт – 15 жовтня 2020 року. Підбиття підсумків та урочисте нагородження переможців, учасників Конкурсу відбудеться 30 жовтня 2020 року у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва.

На Конкурс подаються дослідження ( текстова інформація, архівні джерела, розповіді мешканців, служителів церков щодо історичних подій і персоналій, реліквій, сучасний стан, бібліографія, світлини, репродукції та (або) відео сюжети тривалістю не більше 10 хвилин про історію культових споруд різних конфесій та віросповідань, реліквій в окремих селах, селищах, містах Волинської області.

За більш детальною інформацією звертатись за моб. тел..0969036903 Тетяна Вячеславівна


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь