Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Громадяни, які повернулися з-за кордону, терміново зателефонуйте своєму сімейному лікарю, який розкаже вам про всі наступні ваші дії

Дата: 08.04.2020 16:22
Кількість переглядів: 1567

Фото без описуУ зв’язку з поширенням коронавірусу Колківська селищна рада звертається до усіх краян з проханням дотримуватися правил і рекомендацій компетентних органів на період епідемії. 

Велике прохання до всіх, хто під час карантину прибув із-за кордону в Україну, терміново звернутися до медичних установ (сімейних лікарів) і повідомити про своє прибуття на територію свого населеного пункту.

Будьте свідомі, дисципліновані й відповідальні, дотримуйтесь всіх рекомендацій лікаря! Не наражайте себе і оточуючих на небезпеку. При перших же симптомах застуди повідомляйте лікаря. Тільки разом ми зможемо зменшити поширення коронавірусу і врятуватися від його наслідків.

У разі виявлення фактів, коли громадяни порушують правила карантину, жителі громади можуть звернутись до районного відділу поліції за телефоном 102, домісцевого дільничного інспектора за телефоном: 0975591289, до Колківської селищної ради, в.о.старост старостинських округів та за телефоном: 0969036903, 0979330562.

Бережіть себе, здоров’я своїх близьких та односельчан!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь