Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

ІІ етап окружного Всеукраїнського конкурсу «Книгоманія – 2020» в Колківській ОТГ

Дата: 10.03.2020 15:15
Кількість переглядів: 928

    Фото без опису

Читання книг викликає у багатьох різні емоції, можливо і іронічне ставлення…Та у книжкових гурманів відношення до книг особливе…Вони можуть годинами говорити про прочитане, ділитися враженням, сперечатись. В цьому ще раз переконалися 10 березня 2020 році, а саме у дитячій бібліотеці-філії Публічної бібліотеки смт.Колки проводився IІ етап окружного Всеукраїнського конкурсу "Книгоманія - 2020".

У конкурсі взяли участь читачі 6-7класів бібліотек – філій Публічної бібліотеки Колківської селищної ради . Конкурс зібрав в стінах дитячої книгозбірні тих дітей, для яких книга є не тільки джерелом знань, а й другом і помічником, який порадить, збадьорить, навчить. Головна мета Конкурсу полягає у стимулюванні до розробки та впровадження у бібліотеках для дітей власних програм популяризації дитячого читання та залученні до участі в них читачів, а також у розвитку зацікавленості дітей до книги. Привітати учасників конкурсу була запрошена заступник селищного голови Тетяна Бобік. «Основна ідея «Книгоманії» – популяризація читання. Цей конкурс дає можливість його учасникам здобути перемогу не завдяки особливим талантам і здібностям, а тільки завдяки систематичному читанню. Учасники і переможці конкурсу мають можливість переконатися в тому, що вони не самотні у своїх літературних уподобаннях та подискутувати про улюблені книжки. І найголовніше – ми хочемо, щоб кожна прочитана книжка стала для дитини захопливою подорожжю у цікавий та новий світ», – повідомила Тетяна Вячеславівна. Для об’єктивного оцінювання було обрано журі, до якого ввійшли: Людмила Васюхник, Ганна Оксенюк та Тетяна Бобік. Переможцем місцевого туру конкурсу "Книгоманія - 2020" стали читачі Бобік Вячеслав та Гусак Дарина , які були нагороджені грамотами та подарунками. Не залишились без нагород і інші конкурсанти, вони отримали грамоти за участь у IІ турі Всеукраїнського конкурсу та грошові винагороди. І хоч будь-який конкурс завжди передбачає елемент змагання і визначення переможця, проте задоволення отримали всі учасники, бо це нові враження, цікаві знайомства і, звичайно ж, набуття досвіду та уміння продемонструвати свою ерудицію та знання. Бажаємо нашим конкурсантам успіхів, і надалі залишатися активними читачами бібліотек та сміливо іти до перемоги! Читати знову модно! Читати – це круто! - ось такий девіз юних читачів.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь