Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

У Годомичівській школі відзначили Міжнародний день толерантності

Дата: 15.11.2019 15:54
Кількість переглядів: 694

На изображении может находиться: 2 человекаТолерантність - це вміння людини ставитись без агресії до думок інших людей, до їх способу життя, віросповідання, звичаїв, традицій, ідей і почуттів. Виявлення цієї людської якості залежить від методу виховання людини, її оточення. Міжнародний день толерантності відзначають 16 листопада в усьому світі. У цей день у 1995 році держави-члени ЮНЕСКО ухвалили Декларацію принципів терпимості, в якій йдеться про рівність усіх людей, незалежно від їхнього віросповідання, етнічної належності чи кольору шкіри. Принципи толерантності закріпили у Загальній декларації прав людини, що проголошує неприйняття усіх форм дискримінації, недопущення геноциду і передбачає покарання за нього.
Уже за традицією і в Годомичівській школі проводився Міжнародний День Толерантності. Щоразу це відбувається у нових форматах та з новими ідеями. Цього року це було заповнення інтерактивного плакату «Усі ми - різні, та усі ми - рівні!». Мета: "Ми повинні сприймати всіх людей, тільки тоді ми зрозуміємо, почуємо голоси інших, зможемо об'єднати зусилля, своєчасно прийти на допомогу один одному".
Сподіваємось, що для учнів школи таке дійство було новинкою. Але можемо сказати, що нам усе вдалося!

На изображении может находиться: 6 человекНа изображении может находиться: 2 человека, люди стоятНа изображении может находиться: 5 человек, люди улыбаютсяНа изображении может находиться: один или несколько человекНет описания фото.На изображении может находиться: 2 человека


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь