A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

В ОЗНВК "Колківська ЗОШ І-ІІІ ст.-ліцей" школярі дізнались про правила дорожнього руху

Дата: 19.11.2019 14:50
Кількість переглядів: 1467

Фото без описуДля учнів ОЗНВК «Колківська ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей» влаштували Тиждень безпеки. У рамках акції вчителі розповіли про правила поведінки під час надзвичайних ситуацій. " Окрім теоритичних знань, які діти здобули на уроках і виховних годинах у школі, вирішили уміння школярів перевірити практично.

Для цього організували зустріч із старшим лейтенантом, інспектором групи швидкого реагування Маневицької поліції Снитюком Олександром Юрійовичем, який у доступній формі пояснив, розказав і показав дітям, як правильно користуватися світлофором, переходити дорогу в регульованих і не регульованих світлофором місцях. Почули діти і про основні види ДТП, про безпеку руху велосипедиста, типи перехресть, дорожню розмітку, про правила переходу вулиці після висаджування з транспорту...

Діти були активними, зацікавленими – відповідали на питання, слухали дуже уважно розповіді поліцейських про роботу нової поліції та правила поведінки в різних надзвичайних ситуаціях.

Безумовно, причиною порушення ПДР є недостатня дисциплінованість учасників дорожнього руху і нехтування ними правилами безпеки на дорозі.

Тому надзвичайно важливо починати змалечку формувати в дітей культуру безпечної поведінки, у тому числі й на автошляхах.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь