Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Запрошуємо на творчу зустріч із літературною сім'єю Володимиром Лисом та його дружиною Надією Гуменюк.

Дата: 29.10.2019 15:25
Кількість переглядів: 738

Фото без опису7 листопада об 11 год. в приміщенні шкільної бібліотеки ОЗНВК "Колківська ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей" відбудеться творча зустріч з письменниками Волині Володимиром Лисом та Надією Гуменюк. Вхід вільний.

Живе спілкування, авторські читання, коментарі та творчі прогнози і звичайно ж автограф-сесія чекатимуть на шанувальників творчості журналіста, драматурга й письменника Володимира Лиса та української поетеси, прозаїка, публіцистки Надії Гуменюк.

Володимир Лис – це феномен сучасності, майстер витонченого слова і глибоко народний письменник, з кожним новим романом В. Лис розкриває нові грані свого таланту. Перелік його нагород вражає: «Людина року», кавалер ордена «За заслуги» III ступеня, автор «Найкращого роману десятиріччя» (за роман «Століття Якова»), володар численних премій конкурсу «Коронація слова», «почесний громадянин Волині».

Надія Гуменюк (Лис) — українська поетеса, прозаїк, публіцист й дружина Володимира Лиса.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь