Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Запрошуємо на захід в рамках реалізації проекту «Територія майстерності»

Дата: 08.02.2019 16:00
Кількість переглядів: 851

Фото без опису

      Шановні жителі громади! 13 лютого 2019 року о 10 годині в приміщенні Колківського Будинку культури відбудеться зустріч сільських жителів, фермерських господарств з представниками компанії Укрмілкінвест та Волинського обласного центру зайнятості. 

        В рамках реалізації агропроекту «Територія майстерності» Волинський обласний центр зайнятості розпочинає співпрацю з компанією Укрмілкінвест - холдинговою компанію, що об’єднує 7 підприємств у Рівненській та Волинській областях і спеціалізується в галузі молочного тваринництва з використанням сучасних технологій тваринництва, засновник Кластеру «Натуральне молоко».  Даний агропроект охопить напрями ягідництва, садівництва, овочівництва, тваринництва, переробки та збуту, кооперації, проектної підтримки, національної кухні і підприємництва, агротуризму (відпочинкового туризму).

         Компанія «Укрмілкінвест» пропонує взяти участь у проекті створення сімейних молочних ферм шляхом фінансового сприяння на будівництво ферми, придбання обладнання, придбання ВРХ кількістю від 10 голів, забезпечення консультативного супроводу. Реалізація проекту триватиме з грудня 2018-го по грудень 2019-го року. Його учасники зможуть взяти участь у проведенні різноманітних майстер-класів, навчальних семінарів і тренінгів, економічних екскурсіях, робочих зустрічах. Підсилять ефективність ініціативи розвитком мережі менторів і експертів в агросекторі й іншими кейсами Волинського обласного центру зайнятості.

Головне – мати бажання займатися улюбленою справою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь