Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Реалізація проекту GoCamp Afterschool у ОЗНВК "Колківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-ліцей"

Дата: 10.09.2018 17:04
Кількість переглядів: 990

Фото без опису

    Опорний заклад навчально-виховний комплекс "Колківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-ліцей" вже другий рік поспіль пройшов відбір для участі в національному проекті пришкільних мовних таборів з участю іноземних волонтерів. Даний проект GoCamp ставить завдання виховати нове покоління всебічно розвиненої та освіченої молоді, яка готова до життя в ХХІ столітті, вільно володіє іноземними мовами та відкрита до пізнання інших культур і досвіду.

???° ???°???????? ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: 6 ???µ?»?????µ??, ?»?????? ??????????, ???????» ?? ?? ???????µ???µ??????      Табір працє з 05 по 19 вересня 2018 року, після закінчення уроків (з 16 до 18 год.) на базі Колківської школи-ліцею. Координаторами національної програми GoCamp Afterschool запропоновано у нашому навчальному закладі реалізацію проекту «Інновації та культура підприємництва» з участю волонтера з Єгипту ЕлСаїда Абоусероура, який проживає і працює менеджером проектів у Кувейті. Він, разом з вчителями англійської мови і учнями 8-11 класів розпочав роботу у мовному таборі. Юні знавці англійської мови впродовж двох тижнів у 5 командах будуть готувати проекти, створюючи власні мобільні додатки.

Фото без опису

Фото без опису

    Саїд багато спілкується з вчителями, бере участь в проведенні уроків англійської мови, бажає дізнатися якнайбільше про Україну, її культуру, історію, а школярі з цікавістю дізнаються про життя на африканському континенті.

Фото без опису???° ???°???????? ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: 4 ???µ?»?????µ???°, ?»?????? ??????????, ???????» ?? ?? ???????µ???µ?????????° ???°???????? ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: 4 ???µ?»?????µ???°, ?»?????? ???»???±?°????????, ?»?????? ??????????, ???????» ?? ?? ???????µ???µ?????????° ???°???????? ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: 10 ???µ?»?????µ??, ?»?????? ???»???±?°????????, ?»?????? ??????????, ???????» ?? ?? ???????µ???µ??????

???° ???°???????? ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: 9 ???µ?»?????µ??, ?»?????? ??????????, ???????» ?? ?? ???????µ???µ??????

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь