Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Серпнева конференція педагогічних працівників

Дата: 29.08.2018 17:15
Кількість переглядів: 1586

   Фото без опису

    29 серпня 2018  року відбулася перша серпнева конференція педагогічних працівників відділу освіти Колківської об’єднаної територіальної громади.

   У роботі заходу взяли участь  Колківський селищний голова Олександр Палінкевич, заступник селищного голови з виконавчих питань Тетяна Бобік, начальник відділу освіти Сергій Мережа та педагогічні працівники закладів загальної середньої освіти та дошкільних навчальних закладів Колківської громади.

   Селищний голова висловив вдячність кожному вчителю, який працює в непростих  умовах , вкладаючи у дітей не лише свої знання, але й серце і душу. Він наголосив, що тільки тісна співпраця органів місцевого самоврядування та освітян принесе плоди у розвитку як галузі освіти, так і громади вцілому.

  Заступник селищного голови Тетяна Бобік звернула увагу присутніх на результати  підготовки закладів загальної середньої освіти до роботи в концепції Нової української школи, вказавши, що всі школи забезпечені  шкільними меблями, комп’ютерною технікою та телевізорами, на 90 % роздатковими матеріалами.  Закінчила свій виступ  Тетяна Вячеславівна такими мудрими словами: «Життя – це картина. Батьки дають полотно, доля – рамку, оточення і вчителі – фарби… А малювати потрібно самому».

   Із здобутками, проблемами і планами на новий 2018-2019 навчальний рік ознайомив присутніх  начальник відділу освіти Колківської селищної ради Сергій Мережа.

   Вихованці закладів загальної середньої освіти Колківської селищної ради  привітали учасників конференції захоплюючими виступами.

   Щиро бажаємо плідної роботи  освітянам Колківської селищної ради!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

  

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь