A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

19 серпня 2018 року жителі села Криничне відзначили день народження свого села

Дата: 21.08.2018 11:17
Кількість переглядів: 1429

     19 серпня 2018 року в день Преображення Господнього село Криничне відзначало День села.  О 16.00 годині всі жителі та гості Криничного зібралися у  сільському клубі. Святкування розпочалося  урочистим концертом, який  організувала Ярмолюк Катерина – завідувач клубу.   Артисти порадували українськими піснями,  вітальними  віршами та запальними танцями.  Бурхливими оплесками зустрічали присутні діток – майбутнє села, які також долучилися до святкової програми.             

    З побажаннями добра, миру, злагоди  до жителів села звернулися в.о.старости Четвертнянського старостинського округу Ольга Махновець, заступник Колківського селищного голови Михайло Лобода, помічники народного депутата Ірини Констанкевич Леонід Новак та Микола Васага, депутат Колківської селищної ради Леся Гарміда.

      Ну і, звичайно, не обійшлося без нагородження цінними подарунками: наймолодшою  жителькою села стала  Палагнюк Владислава, найстаршою та наймудрішою –Онищенко Надія, 50 років у парі відзначила сім’я Бичуків, а парою, яка нещодавно стала на весільний рушник -  сім’я Кушнірчуків. Подякували і Омельчуку Володимиру за благоустрій сільського храму. В

      В добрих традиціях святкування закінчилося запальними  танцями, після яких жителі села насолоджувалися яскравими  фарбами святкового салюту,    який осяяв нічне небо.

     День села залишиться у пам’яті приємними спогадами про гарно проведений час та надією на квітуче майбутнє села Криничне та Колківської громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь