A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Про недопущення проявів вандалізму на території Колківської ОТГ

Дата: 22.10.2019 08:15
Кількість переглядів: 600

Фото без описуУкраїна володіє величезною і різноманітною культурною спадщиною, в якій відбилася її складна, драматична історія, різнобарвна палітра спрямованих на неї в різні часи цивілізаційних впливів.

Кожен пам¢ятник, меморіальний комплекс чи споруда є символом тієї чи іншої події чи епохи, котра відобразилась на житті наших предків, батьків і взагалі історії держави. 

Однак, за останні роки незалежності України посилився вплив соціально негативних явищ, котрі порушують громадській спокій. Тенденція зростання рівня правового нігілізму, політичної конфліктності, жорстокості, безжальності та насильства серед населення призводить до зниження рівня моральності, системному заподіянню шкоди законним правам та інтересам громадян і суспільству, інтересам держави в цілому. 

Особливої гостроти для України набула проблема вандалізму (згідно з визначенням, що подається у юридичному словнику – це безглузде знищення культурних та матеріальних цінностей). При цьому, величезну увагу привертають масові руйнівні дії вандалів стосовно пам’ятників, монументів, обелісків, пам’ятних дощок та інших пам’яток історії і культури. Тому українське суспільство, численні громадські організації та окремі громадяни  наголошують на нагальності вжиття заходів з боку держави щодо боротьби з масовим вандалізмом над пам’ятками історії та культури в Україні.

В різних регіонах України суттєво збільшились випадки пошкодження пам’ятників, меморіалів та інших пам’ятних знаків.

Якщо Ви стали свідком даного факту просимо інформувати представників Маневицького відділу поліції ГУНП у Волинській області та Ковельського МРВ УСБУ у Волинській області або телефонувати за номером :  03376-32942

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь