A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Урочисте відкриття стенду пам`яті загиблим героям-землякам учасникам АТО та Небесної Сотні

Дата: 16.10.2018 17:13
Кількість переглядів: 1454

    Фото без опису

     14 жовтня на свято Покрови Пресвятої Богородиці, День Захисника України та День Українського козацтва біля пам’ятника «Колківська Республіка», що в центрі селища Колки зібралося більше сотні жителів громади на відкриття стенду пам’яті, встановленого на честь наших українських героїв: Героїв Небесної Сотні та загиблих-земляків учасників антитерористичної операції на Сході України.

      На церемонію відкриття прийшли рідні та близькі загиблих воїнів, багато жителів громади, представники місцевої влади, військові та духовенство, щоб вшанувати пам'ять тих людей, які до останньої хвилини захищали нашу рідну землю.

    На урочистих заходах перед присутніми виступив Колківський селищний голова, який говорив про те, що ті люди, які загинули, захищаючи рідну землю, безсмертні і пам'ять про них буде жити вічно. Побажав всім мирного неба та закінчення бойових дій на Сході України, щоб самопожертва наших  Героїв не стала даремною, щоб все таки всі ми жили в тій Україні, про яку вони мріяли, і за яку віддали найдорожче-життя.

    Слово було надане і учаснику АТО Андрію Сидоруку, який теж привітав усіх зі святом і побажав миру, злагоди і благополуччя.

    Вшанували Героїв Небесної Сотні і земляків, які загинули в зоні АТО, які віддали життя за самостійність, цілісність і незалежність України хвилиною мовчання. Духовні наставники селища о. Андрій Закидальський та о. Олександр Білінський помолилися   й  освятили  стенд пам’яті. Учасники зібрання  запалили лампадки і поклали до стенду квіти. 

     Захід доповнили  пісенні композиції у виконанні Романа Романюка- директора та працівників Колківського будинку культури.

     Нехай цей стенд нагадує жителям нашої громади про українських Героїв. Адже філософія цього життя така, що той, хто віддав своє життя за країну, той залишається в пам’яті навіки. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь