A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

5 серпня День народження села святкували жителі села Семки

Дата: 10.08.2018 09:21
Кількість переглядів: 812

«Село моє - серцю рідна пристань!»- саме такими словами ведучі Тетяна Горбач та Микола Котельчук розпочали святкову програму з нагоди Дня народження села Семки. З привітальним словом виступили в.о. старости Старосільського старостинського округу Віктор Регешук, Колківський селищний голова Олександр Палінкевич та настоятель Свято-Михайлівського храму с.Семки Микола Новосад.

Люблять своє село не тільки його жителі, але й ті,  хто давно  живуть і працюють  за його межами, тож підтримати морально, духовно, матеріально приїхали гості з м.Вараш, м.Луцьк, навколишніх сіл та селищ, які активно включились в концертну програму.
 Жодне свято не обходиться без подарунків, тому  в.о.старости Віктор Регешук, згідно визначених номінацій, вручив жителям села цінні подарунки. Свято продовжилось святковою дискотекою. Присутні на святі отримали море позитиву та задоволення.
Жителі села Семки щиро подякували за підтримку в проведенні свята  артистам з м.Вараш та м.Луцьк, завідувачу клубу Тетяні Горбач, підприємцю Віктору Горбачу та  ТзОВ "Баффало".

 


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь