A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Пришкільні табори відпочинку

Дата: 30.05.2018 16:58
Кількість переглядів: 825

29 травня 2018 року на території Колківської селищної ради розпочали свою роботу пришкільні табори відпочинку. На базі ОЗНВК "Колківська ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей" працює мовний табір  "S.T.R.E.M." , у якому перебуває 50 дітей. Головною осбливістю цьогорічного табору є те, що діти можуть поглибити свої знання не тільки з англійської , але й німецької мов. Також 76 дітей відпочивають у  пришкільному  таборі відпочинку "Веселка" на базі ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Рудники.

За короткий проміжок часу працівники табору створюють  реальні умови для збереження і зміцнення здоров’я дітей, формування здорового способу життя, для того, щоб кожна дитина повірила в свої сили і знала, що її здоров’я в її руках. Здоров’я – це не тільки відсутність хвороб, але і фізична, соціальна і психологічна гармонія людини. А також доброзичливі стосунки з людьми, природою і з самим собою.У літньому   таборі  сплітаються активний відпочинок з розвитком інтелекту, вихованням особистісних якостей з розвитком самостійності.

В роботі табору вихователі враховують дитячі інтереси, приймають до уваги потреби і бажання кожної дитини, їх індивідуальні потреби. Дітям пропонуються різні завдання, завдяки яким вони можуть виконувати свої бажання. Програма дає можливість кожній дитині проявити всі свої здібності в повному обсязі. В цьому допомагають спортивні змагання, інтелектуальні ігри, розваги, творчі конкурси, свята та подорожі.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь