A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

"Вам, берегині роду!"

Дата: 14.05.2018 14:34
Кількість переглядів: 1053

   13 травня 2018 року в актовій залі Колківського ВПУ-24 відбувся урочистий концерт присвячений Дню матері, під гаслом "Вам, берегині роду!" У цей святковий,  світлий  день  зібралися жителі громади, щоб вшанувати найрідніших людей на землі - усіх матусь.

   "Материнство...Святе і прекрасне, оспіване поетами і художниками. У всіх народів, у всі віки, жінка була охоронницею, добрим янголом домашнього вогнища. Її мудрість поважали   в сім'ї, в її розрадах знаходило спокій зранене й зболене серце.  Бог створив матір з добра і любові, тому всі ми вважаємо, що мама - Свята !"- з такими словами ведучі звернулися до усіх жінок хто відчув радість народження нового життя та тих, у кого все ще попереду. 

    З побажаннями добра, здоров'я, миру, Божої ласки звернувся до жінок Колківський селищний голова Олександр Палінкевич. Семеро матусь за вагомий внесок у формуванні моральних і духовних якостей дітей, вихованні у них патріотизму, любові,  поваги до рідної землі  отримали цінні подарунки від виконкому селищної ради. У концерті взяли участь учні та випускники ОЗНВК "Колківська ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей", вихованці та викладачі дитячої музичної школи, працівники Будинку культури та аматори сцени. В кожному русі, в кожній пісні, в кожному слові виступаючі передавали свою шану і повагу до матерів. Приємним сюрпризом для жіноцтва став виступ священиків Колківського благочиння.    

   Так - все найкраще, що є на землі, починається з Мами. Без Матері, як без Природи, не може обійтися людство. То ж давайте любити і цінувати наших найрідніших у світі людей -  Матусь – щохвилини, а не лише у святкові дні.

Мама старенька стоїть на воротах,

Від сліз солених її очі печуть.

Чекає дітей, у щоденних турботах,

А діти невдячні додому не йдуть.

Та ж  нічого в світі краще нема,

як на тебе чекає ще мати жива!

Відвідай її хоч раз у неділю,

бо стомлена мама плекає надію.

Коли ти прийдеш і мама зрадіє,

Тобі все простить і все зрозуміє.

Ніхто так не вміє, як мама простити.

Дай їй Боже ще трохи прожити!

Приїжджайте до мами у вільну хвилину.

Бо роки летять і  летять без упину.

Любіть свою маму ,коли ще жива!

Бо колись схаменетесь - а її вже нема...

 


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь