A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Урочистий концерт присвячений Дню прав жінок та миру

Дата: 05.03.2018 12:38
Кількість переглядів: 833

 

04 березня 2018 року в приміщенні БК смт.Колки відбувся урочистий концерт присвячений Міжнародному дню прав жінок та миру.

  На вході перед концертом всім жінкам було вручено лотерейні білети,з яких 20 щасливиць отримали цінні подарунки від Колківської селищної ради.

  З привітальним словом до кращої половини людства звернувся голова Колківської селищної ради Олександр Палінкевич. Побажав міцного здоров'я, величезного щастя, кохання і добра. «Щоб кожен прийдешній день ви зустрічали з посмішкою, впевненістю та передчуттям свята. А нова весна нехай подарує радість в особистому житті та успіх у професійній діяльності! Добробуту і затишку в оселях, поваги і любові від чоловіків, оптимізму і легкості у повсякденні!». Також зазначив, що сьогодні важко назвати хоча б одну сферу діяльності, де б не працювали жінки, адже неможливо уявити собі професію без чарівних усмішок, дбайливих рук і небайдужих жіночих сердець.

    Протягом усієї концертної програми артисти вітали глядачів різноманітними запальними номерами. Свої таланти продемонстрували танцювальні колективи ОЗНВК "Колківська ЗОШ І-ІІІ ст.-ліцей" які подарували хороший настрій всім присутнім у залі. Зі сцени лунали пісні у виконанні чоловіків БК смт.Колки. Родзинкою свята став витуп квартету «Акорд» з м.Луцьк. Побажання виступаючих – весни, кохання, гарного настрою, миру та добробуту знайшли у серцях присутніх. Святковий концерт відбувся під бурхливі оплески глядачів.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь